Tészta: 1,5 kg almát megpucolunk és alufóliával kibélelt tepsibe szeleteljük. 8 tojássárgáját kikeverünk 18 dkg cukorral, majd hozzáadunk 20 dkg lisztet, amihez előzőleg hozzákevertünk 1 cs. sütőport. Hozzáadunk még 3 evőkanál vizet és a tojások felvert habját. A massza felét ráöntjük az almára, míg a másik felébe kakaót keverünk és ezt is beleöntjük a tepsibe. Előmelegített sütőben kisütjük (kb félóra) tűpróbáig. Ha kész kifordítjuk a tepsiből, hogy az alma kerüljön felülre és eltávolítjuk a fóliát.
Krém: vaniliás pudingot készítünk 2 cs. porból, fél liter tejből és 1 cs. vaniliás cukorból. 25 dkg margarint habosra keverünk 20 dkg porcukorral és hozzáadjuk a kihűlt pudinghoz.
A krémet a tészta tetejére öntjük és tetszés szerint megszórjuk kakaóporral vagy fahéjjal.